Gucci lanceert binnenkort een kindercollectie en de kinderen van Jennifer Lopez schitteren in de bijbehorende campagne. Dat vermoeden hadden we eigenlijk al sinds juli, maar nu hebben we dan ook eindelijk het officiële bewijs in de vorm van de campagnefoto’s.

De tweeling van Jennifer Lopez en Marc Anthony speelt de hoofdrol in de allereerste kindercampagne van Gucci. Maar naast de 2 jaar oude Emme en Max is er ook een rolletje weggelegd voor mama Jennifer. Het drietal ziet er werkelijk fantastische uit op de foto’s, die geschoten zijn door het fotografenduo Mert Alas and Marcus Piggott op het strand van Malibu.

Maar het mooiste van de Gucci kindercollectie is nog wel dat het modehuis met deze lijn $1 miljoen doneert aan UNICEF’s Schools for Africa, waarvan $250.000 afkomstig is van Jennifer Lopez. Overigens is het niet voor het eerst dat Gucci zich inzet voor UNICEF. Het Italiaanse modehuis werkt al sinds 2005 samen met de organisatie en heeft de afgelopen jaren al vele miljoenen dollars gedoneerd.

De Gucci kinderkledinglijn is vanaf 20 november verkrijgbaar in verschillende Gucci winkels. De collectie is bedoeld voor baby’s van 0 tot 24 maanden en voor kinderen van 2 tot 8 jaar. De lijn bevat naast kleding ook accessoires zoals zonnebrillen, sieraden, sjaals en schoenen.

Je kunt de Gucci kindercollectie hier bekijken.

Add Your Comment