Kobi-Levi-Disney-schoenen
Ik ben een enorme Disney fan. Dus toen ik de Disney schoenen van Kobi Levi ontdekte, wilde ik deze absoluut met jullie delen.

De Israëlische schoenenontwerper Kobi Levi heeft de schoenenlijn Witch-Craft ontworpen waarvoor hij zich liet inspireren door vrouwelijke Disney schurken. De opvallende stappers zijn voorzien van handgeschilderd gezichten. Zo zien we Ursula uit De Kleine Zeemeermin en de Boze Koningin uit Sneeuwwitje voorbijkomen.

Kobi-Levi-Disney-schoenen-03

Kobi-Levi-Disney-schoenen-04

Kobi-Levi-Disney-schoenen-01

Kobi-Levi-Disney-schoenen-02

Kobi-Levi-Disney-schoenen-06

Kobi-Levi-Disney-schoenen-05

Kobi Levi wilde met deze Disney schoenen een magisch gevoel creëren. Ik vind dat dit zeker gelukt is, maar hoewel ik dol ben op Disney zal ik deze kunstzinnige schoenen niet zo snel dragen. Ik houd het liever bij ernaar kijken!