Ben jij ook zo dol op L.K. Bennett schoenen? Dan heb ik goed nieuws, het merk uit Londen komt namelijk naar Nederland.

Elk bezoek dat ik breng aan Londen gaat steevast gepaard met een paar nieuwe schoenen van L.K. Bennett in mijn koffer. Ik was dan ook erg blij om te horen dat Manfield voortaan L.K. Bennett schoenen verkoopt. Want de stijlvolle Londense schoenen waren tot nu toe niet in ons land verkrijgbaar.

De collectie van L.K. Bennett bestaat uit verschillende pumps en ballerina’s gemaakt van leer en suède. Mijn favorieten zijn de pumps met slangenprint en een zwarte lakleren pumps met peep toe. Helaas verkoopt Manfield niet de gehele L.K. Bennett schoenencollectie, maar dit is in ieder geval alvast een begin.

De L.K. Bennett schoenen zijn zowel in de webshop als in geselecteerde winkels van Manfield te koop.

Add Your Comment