De Lanvin H&M collectie is eindelijk onthuld. Na verschillende voorproefjes, waaronder filmpjes en foto’s, hebben wij onze handen weten te leggen op beelden van de gehele Lanvin voor H&M collectie.

De collectie die ontwerper Alber Elbaz voor H&M creëerde is een echte Lanvin collectie. Zo zien we typische Lanvin elementen zoals een vrouwelijk silhouet, asymmetrische neklijnen en ruches herhaaldelijk terugkomen. Het kleurenpalet varieert van zwart tot geel en van blauw tot rood en wordt afgewisseld met bloemdessins, zebrastrepen en luipaardprints.

De Lanvin H&M collectie bestaat in totaal uit 45 producten verdeeld in 30 verschillende kledingstukken en 15 accessoires. Echte eyecatchers uit de lijn zijn de ballerinajurk van tule, het bontjasje, de zebra trenchcoat, het smokingjasje en natuurlijk de verschillende asymmetrische jurken met ruches. Qua accessoires koos Lanvin voor schoenen met strikjes, tasjes, kettingen, oorbellen, handschoenen en een lippenstift.

Vanavond wordt de Lanvin H&M collectie gepresenteerd tijdens een modeshow in New York. Maar hieronder kun je alvast genieten van het lookbook filmpje van de collectie.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=5DJ75cQ3o3A[/pro-player]

De Lanvin H&M collectie is vanaf 23 november verkrijgbaar bij H&M.

Foto’s via Rock the trend, labdailyblog en Vogue.

Add Your Comment