Vorige week maakte H&M bekend dat modehuis Lanvin hun nieuwe gastdesigner wordt. Inmiddels is er meer nieuws rondom de samenwerking bekend en is het dus tijd voor een kleine update.

Het Franse modehuis Lanvin gaat een collectie ontwerpen voor H&M. En hoewel dat al geweldig nieuws is, wordt de samenwerking als maar mooier. Want naast een dames- en herencollectie ontwerpt Alber Elbaz, de artistiek directeur van het modehuis, ook een aantal lippenstiften voor H&M.

Hoeveel verschillende tinten en welke kleuren de Lanvin voor H&M lippenstiften gaan hebben is nog niet bekend. Lanvin is overigens niet echt een bekende naam in de beautyindustrie. Het modehuis heeft al wel een aantal geuren gelanceerd, maar nog nooit cosmeticaproducten.

Daarnaast heeft H&M, om de spanning alvast een beetje op te bouwen, een gedeelte van hun website omgezet in de Lanvin voor H&M sfeer. Op de site staan nieuwe filmpjes, die iets meer vertellen over hoe de collectie eruit komt te zien. Ook staat er een tijdklok die aftelt naar 2 november, de dag waarop de Lanvin voor H&M collectie online onthuld wordt.

De Lanvin voor H&M collectie is vanaf 23 november verkrijgbaar.

Add Your Comment