Lara Stone heeft haar rechtszaak tegen Playboy gewonnen. Het model klaagde het blad onlangs aan voor het publiceren van haar naaktfoto’s zonder dat zij daarvoor toestemming had gegeven.

De Franse Playboy plaatste in hun uitgave van afgelopen juni naaktfoto’s van Lara Stone. Hoewel het topmodel er op de foto’s heel goed uitzag, was Lara hier niet zo blij mee. Het erotisch magazine had de foto’s namelijk geplaatst zonder haar goedkeuring en daarom besloot ze om Playboy voor de rechter te slepen.

De rechter stelde Lara Stone vervolgens in haar gelijk. Natuurlijk was het model blij met deze uitspraak. “Geen enkele vrouw wil dat haar foto’s zonder toestemming in de Playboy worden geplaatst. Ik ben erg blij dat ik de zaak heb gewonnen, maar toch had ik liever gehad dat deze rechtszaak niet nodig was geweest,” aldus Lara.

De Franse Playboy moet van de rechter Lara Stone een schadevergoeding betalen. Om wat voor bedrag het precies gaat is niet duidelijk. Wel liet Lara weten dat zij het geld doneert aan het Great Ormand Street Hospital in Londen.

Verder zal Playboy ook een statement publiceren waarin het blad toegeeft dat ze de naaktfoto’s van Lara niet hadden mogen publiceren. Opvallend is wel dat Lara Stone onlangs nog aangaf dat zij van ondeugende fotoshoots houdt.

Add Your Comment