De tassen van Launer London bestaan al sinds 1941. Toch beleeft het merk nu een ware opleving met dank aan koningin Elizabeth, die op de bruiloft van William en Kate met een tas van Launer London verscheen.

Tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton droeg de Britse koningin Elizabeth een tas van Launer London. De kalfsleren, crèmekleurige, vierkante handtas is zo’n 2 jaar geleden speciaal voor de koningin gemaakt en is naast de trouwjurk van Kate 1 van de meeste besproken mode-items van het huwelijk.

Nieuwe It-bag?

De Launer London tas van de koningin is zelfs zo populair geworden dat deze heeft geleid tot een forse omzetstijging bij het merk. De klanten van het tassenmerk waren eerst voornamelijk dames van rond de 50 jaar, maar na het huwelijk van William en Kate wordt de tas door een jonger publiek gezien als een must-have.

Dat koningin Elizabeth een hype opgang heeft gebracht is niet vreemd. De tassen van Launer London zijn tijdloze en elegante modellen, die volgens het merk alleen met de hand worden gemaakt en vervaardigd zijn uit de beste materialen. De collectie bestaat uit klassieke leren tassen die verkrijgbaar zijn in kleuren als zwart, bruin, blauw en wit, maar ook in opvallendere tinten zoals roze, paars en rood.


De prijzen van de Launer London tassen variëren tussen de 390 en 1.010 euro.

Add Your Comment