LG Prada Phone

De LG Prada Phone is eindelijk te koop! Het heeft even geduurd, maar vanaf nu is de allernieuwste telefoon van LG er. Het lange wachten was het meer dan waard, want de glossy zwarte LG Prada is niet alleen een must voor het oog en elke Prada fan, maar is ook nog eens volledig te bedienen met een touchscreen scherm.

Naast een touchscreen scherm is de LG Prada Phone uitgerust met vele andere snufjes, zoals een 2 magapixel camera, een video player en een MP-3 speler. De LG Prada (LG KE850) is verpakt is een luxe zwarte Prada doos. In het doosje zit naast de schitterende telefoon ook een aantal accessoires, zoals een zwart leren draagtasje voor de Prada Phone en speciale schoonmaakdoekjes. Het beeldscherm, van de ultra lichte LG Prada Phone, staat standaard ingesteld op het bekende zwart wit van Prada. Mocht dit je gaan vervelen, dan kun je altijd kiezen voor één van de andere thema’s met meer kleur.

De LG Prada Phone is de ultieme telefoon voor elke fashionlover! Naast de Prada Phone heeft LG nog meer luxe telefoons, bijvoorbeeld de Shine. Ben je op zoek naar een andere trendy ladyphone? Neem dan een kijkje in onze ladyphone shop.