lingerie trend
Lingerie invloeden is één van de modetrends voor winter 2009-2010.

De lingerie trend is zonder twijfel de meest sexy modetrend van alle modetrends voor deze winter. Want hoewel de lingerie invloeden op het eerste gezicht heel ingetogen lijken, wordt de look bij nader inspectie toch wel heel sexy.

Op de catwalk vertaalde deze modetrend zich in transparante stoffen, nachtjaponachtige jurkjes, kant en bh’s. Sommige designers gingen zelf nog een stapje verder, onder hun see through creaties piepten geen bh’s uit maar waren de borsten van modellen te zien.

Gaat dit jou iets te ver, kies dan voor een transparante blouse met daaronder een basic bh. Een stapje minder uitdagend zijn verschillende doorschijnende lagen over elkaar of combineer transparante items met niet doorzichtige kleding.

lingerie modetrend

Als je doorzichtige stoffen draagt, houd dan altijd in de gaten dat je er mooi ondergoed onder hebt. Dikke panty’s en onderjurkjes zorgen voor een beter effect. Ook een corrigerende bodystocking kun je perfect dragen onder een transparante creatie.

Natuurlijk geld ook voor doorschijnende kleding donker kleed af. Ondanks dit, moet je wel zelf bepalen of jouw figuur deze modetrend nog wel kan hebben. Want deze trend wordt er niet charmanter op als er een ongepast vetrolletje tussenuit floept.

Lingerie invloeden zijn onder andere verwekt in de collecties van: Stella McCartney, Miu Miu, Balenciaga, Lanvin, Dior, Louis Vuitton, Christopher Kane en Givenchy.

Add Your Comment