Burberry
De Londen Fashion Week werd afgesloten met een schitterende show van Burberry. Het Britse modehuis ruilde de Milaan Fashion Week in voor de Londense variant. Waardoor de 25ste verjaardag van de Londen Fashion Week in ons geheugen gegrift blijft staan.

Want wat is Christopher Bailey toch gezegend met een hoop talent! De boodschap die de designer de catwalk opstuurde was: Burberry gaat voor kort, luxe, glamour en jong.

Burberry show

De mini-jurkjes van chiffon in grijs, mint, citroen, lila, roze, zilver en goud waren sexy en de leren en suède jassen waren verbluffend. Zilveren lamé leggings en bontjasjes geven de overwegend romantische collectie een disco touche. Ook prachtig was de zilverkleurige lovertjes jurk en hebberig makend waren de ijskleurige cocktail jurken met bruine ceintuurs, met daarop de iconische Burberry buckles.

Bailey zette een mooie, unieke en vernieuwende collectie neer. Kortom: kooplustige dames onder ons, jullie zijn gewaarschuwd. Deze Burberry collectie is funest voor je creditcard!

Add Your Comment