Voor zomer 2011 heeft London Sole weer hele leuke schoenen. De collectie bestaat, zoals we van het merk gewend zijn, uit ballerina’s en mocassins in talloze kleuren.

De schoenen van London Sole voor zomer 2011 zijn er in heleboel verschillende stijlen. De schoenen variëren van liefelijke ballerina’s in zachte kleuren tot stoerdere exemplaren in uitgesproken prints. Daarnaast zijn ze versierd met studs, strikjes of broderie.

Romantische details en dierenprints

Zo bevat de collectie verschillende zoetgekleurde ballerina’s die voorzien zijn van romantische invloeden zoals vlechtwerk, broderie en grote zijden stikken. Een stapje wilder zijn de ballerina’s en mocassins met kleurrijke tijger, zebra, luipaard en slangenprint.

Daarnaast bestaat de London Sole collectie voor aankomende zomer ook een aantal oude vertrouwde schoenen. Zo is de glanzende lakleren ballerina’s van de partij en is de driving shoe ook weer helemaal terug.

Ondanks dat ik de schoenen van London Sole voor zomer 2011 er leuk uit vind zien, zul je er mij niet op zien lopen. Want hoewel ballerina’s comfortabel horen te zijn, krijg ik van deze schoenen helaas al na 10 minuten pijn in mij voeten.

Add Your Comment