Sommige vrouwen hebben werkelijk alles. Neem Blake Lively bijvoorbeeld. Ze heeft een geweldig lichaam, perfect haar en nu krijgt Blake Lively ook nog haar eigen paar Christian Louboutin schoenen.

Blake Lively is een bekend gezicht in modeland. De actrice heeft niet alleen een geweldige garderobe, maar is ook bevriend met Karl Lagerfeld, zit geregeld naast Anna Wintour tijdens belangrijke modeshows en siert regelmatig de cover van de Amerikaanse Vogue. Maar Blake Lively is door nog een andere modegrootheid ontdekt. Christian Louboutin vernoemt namelijk een paar schoenen naar de actrice.

Tijdens haar werk in Parijs, voor de serie Gossip Girl, kwam Blake Lively in contact met Christian Louboutin. De ontwerper liet haar een paar schoenen zien die ze geweldig vond en daarom besloot Louboutin de stappers om te dopen tot The Blake.

Hoe The Blake’s er precies uitzien is nog niet bekend. Maar als ik Blake Lively een beetje inschat, denk ik niet dat ze haar oog heeft laten vallen op een paar Louboutin sneakers. Blake is overigens zeer blij met haar eigen Louboutins, ze noemt het één van haar grootste prestaties ooit.