louis-vuitton-damier-azur.jpg

Damier canvas is het eerste design ontworpen door Louis Vuitton. De Damier collectie is ontworpen in 1888. Deze maand lanceert Vuitton haar nieuwe collectie, genaamd Damier Azur. Deze collectie is geïnspireerd door de bestaande Damier canvas collectie, maar met een verfrissende lichtblauwe twist. 

De Damier Azur collectie doet denken aan vakantie, de zee en het strand. De tassen zijn dan ook ideaal voor een glamour vakantie aan de Franse Riviera. De subtiele kleurverandering en het vertouwde design maken deze collectie een absolute must have voor Vuitton fans.

De Damier Azur lijn is een permanente collectie en is vanaf deze maand in de Louis Vuitton boetieks te koop. De Damier Azur collectie bestaand uit verschillende handtassen, waaronder drie Vuitton iconen, Keepall, Speedy and Noé. Naast de oude vertrouwde modellen introduceert Vuitton ook twee nieuwe modellen in de Damier Azur collectie, Saleya en de standtas Pampelonne. Beide modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Naast tassen bestaat de Damier Azur collectie uit verschillende leren accessoires, zoals portemonnees, sleutelhangers en agenda’s. Een Damier Azur tas is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende schoenen en ook hier heeft Louis Vuitton aangedacht. En om de ultieme zomerlook af te maken heeft de Damier Azur collectie ook haar eigen zonnebrillen.

Add Your Comment