Voor aankomende lente komt Louis Vuitton met een aantal nieuwe Damier Azur tassen. Deze blauwwit geblokte tassen zijn ideaal voor een zomers uitstapje.

Vanaf het moment dat Louis Vuitton de zomerse Damier Azur lijn introduceerde, was de collectie een succes. Voor het voorjaar van 2010 breidt Louis Vuitton de collectie uit met de tassen Neverfull en Stresa en de Eva clutch.

Toen Louis Vuitton de Neverfull lanceerde heb ik gezegd dat deze tas het geweldig zou doen in de Damier Azur uitvoering. Gelukkig heeft het merk naar me geluisterd, want de Neverfull Damier Azur is er dan eindelijk. Deze ultra licht shopper is verkrijgbaar in 3 maten.

De Damier Azur Stresa is een frisse en elegante tas. Deze casual schoudertas is afgewerkt met een opvallende sluiting. De Stresa is te koop in 2 verschillende formaten.

De Eva clutch in Damier Azur kan op verschillende manieren gedragen worden. Je kunt het tasje in je hand vasthouden of over je schouder dragen. Hierdoor is Eva zowel geschikt voor in de avond als voor overdag.

Naast deze nieuwe tassen bestaat de Louis Vuitton Damier Azur lijn ook uit de modellen Galliera, Totally, Noé, Hampstead, Speedy en Berkeley. Daarnaast bestaat de collectie nog uit schoenen en accessoires zoals sjaals, portemonnees en sleutelhangers.

Add Your Comment