lv-demin-cruise.jpg

De winter is pas net officieel begonnen, maar in de winkels komt nu alweer de eerste voorjaarscollecties binnen. Mij hoor je niet klagen, want bij het zien van de eerste cruise collecties van de grote modehuizen maakte mijn hart een sprongetje. 

Mag ik jullie voorstellen aan de Monogram Denim Cruise collectie van Louis Vuitton. Deze lijn bestaande uit 4 verschillende schoudertassen kan gezien worden als het exclusievere broertje van de bestaande Monogram Denim lijn van LV.

Eigenlijk hoeven deze schitterende tassen ontworpen door Marc Jacobs geen uitleg meer. Erg leuk om te zien vind ik wel, dat Vuitton weer het oude Truks end Bags logo heeft gebruikt voor deze lijn. Als je het mij vraagt, gaan we de Denim Cruise collectie eveneens als de onlangs vernieuwde Damier Canvas collectie deze lente nog veel zien. Ik ben in ieder geval al van beide fan!

Add Your Comment