louis-vuitton-neverfull.jpg

Pasgeleden viel het mij op dat Louis Vuitton steeds sneller achterelkaar met nieuwe tassen op de markt komt. Zo lanceerde het Luxueuze label onlangs nog in de Monogram Canvas lijn de Beverly en Congo modellen. Bij het franse merk hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten, want Louis Vuitton heeft alweer een aantal zeer leuke tasjes toegevoegd aan de collectie. Om te beginnen is de Monogram Canvas lijn uitgebreid met een nieuw model, genaamd Neverfull.

Wat de Neverfull modellen onderscheid van haar collega tassen uit de Monogram Canvas lijn is de prijs. De Monogram Canvas lijn was altijd een redelijk betaalbare collectie van Louis Vuitton. Zo kocht je voor zo’n 500 euro een mooie tas, maar hier leek de laatste jaren verandering in te komen. Met de introductie van nieuwe modellen zoals Hudson, Tulum, Manhattan, Tikal en Beverly ging de prijs van de Monogram Canvas tassen omhoog. Deze modellen waren vaak opgesmukt met luxe goudaccenten en voorzien van een prijskaartje van rond de 800 euro. Maar met de komst van de Neverfull modellen lijkt deze tijd voorbij, want de prijs van een Louis Vuitton Monogram Canvas Neverfull start al op 385 euro.

louis-vuitton-neverfull-2.jpg

Louis Vuitton omschrijft zelf de Neverfull modellen als tijdloze moderne tassen die ideaal zijn voor op reis of in de stad. De Monogram Canvas Neverfull is in drie verschillende maten verkrijgbaar. Voor de binnenkant van deze tassen is gebruik gemaakt van het patroon en signatuur dat het Franse huis gebruikte voor hun eerste Louis Vuitton trunks. Alle drie de modellen zijn voorzien van leren straps aan de zijkant waarmee de tas afgesloten kan worden.

De Neverfull GM is de grootste van het drietal en kost 445 euro. De prijs van het middelste model, de Neverfull MM, ligt rond de 415 euro. De Neverfull PM is het kleinste model uit de Neverfull familie en is voorzien van het kleine prijsje van 385 euro. Als ik de grote van deze Louis Vuitton tassen vergelijk met de prijs, dan zijn deze tassen een zeer goede investering. Wie een Louis Vuitton Neverfull koopt, krijgt echt waar voor zijn geld. Alleen had ik de Neverfull modellen liever gezien in de Damier Canvas Azur lijn. Dan was deze tas echt geweldig geweest, maar wie weet komt deze binnenkort nog.

Wil je op de hoogte blijven van de andere nieuwe tassen die Louis Vuitton onlangs uitbracht? Houd dan Modeblog de komende tijd in de gaten!

Add Your Comment