Louis Vuitton Palermo

Louis Vuitton introduceert deze maand weer een heleboel nieuwe tassen. Misschien komt het door de feestdagen die voor de deur staan, of is het gewoon een kwestie van toeval? Waardoor het ook komt, ik kan het alleen maar toejuichen. Want deze nieuwe Louis Vuitton tassen zijn perfect om op je verlanglijstje te zetten. Dus dames, die al bezig zijn om hun wish list in orde te maken, opgelet!

Palermo is de allernieuwste aanwinst van Louis Vuitton. De tas is vernoemd naar de Siciliaanse hoofdstad en is een echt urban model, met een stijlvolle twist. Op dit moment is Palermo verkrijgbaar in een zachte Monogram Canvas uitvoering. Deze tas kan net zoals de Louis Vuitton Neverfull modellen plat opgevouwen worden, waardoor ook deze tas handig is voor op reis.

Louis Vuitton Monogram Canvas Palermo is verkrijgbaar in twee verschillende groottes. De Palermo GM en PM zijn identiek, alleen is de GM de grote variant en PM haar kleinere zusje.
Dit nieuwe model is aan de bovenkant afsluitbaar met een rits waaraan een goudkleurige Louis Vuitton munt is bevestigd. In de binnenkant van de tas vind je een aantal opbergvakjes, waaronder één voor een mobiletelefoon. Palermo kan zowel als schoudertas en als handtas gedragen worden. Het ruime formaat, de verschillende opbergvakjes en de rist maken deze tas het perfecte maatje voor een dagje shoppen.

Is de nieuwe Louis Vuitton Palermo tas niet jouw ultieme decembermaand cadeau, maar zoek je toch een tas voor op je verlanglijstje? Houd Modeblog dan goed in de gaten, want de komende tijd lees je hier nog veel meer over Louis Vuitton en andere designer tassen.

Add Your Comment