Louis Vuitton sleutelhangers 

Mijn liefde voor mode accessoires reikt veder dan alleen tassen. Zo ben ik naast tassen ook lichtelijk verslaafd aan luxe sleutel- en tassenhangers. Dit begon ongeveer zo’n 3 jaar geleden tijdens een vakantie in de VS, waar ik een hanger voor aan mijn tas cadeau kreeg. Sinds die tijd is mijn verzameling behoorlijk uitgebreid. Op dit moment ben ik erg gecharmeerd van de nieuwe Louis Vuitton sleutelhangers.

De nieuwe sleutelhangers Alzer en Boite Chapeaux zijn beide in de vorm van een Louis Vuitton koffer. Deze monogram koffers zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel. In de koffertjes zit namelijk een spiegeltje verstopt, erg handig om even snel je make-up te checken.

De goudkleurige ketting en accenten in combinatie met de bekende Monogram Canvas print maken van deze koffertjes een elegant geheel. De Alzer en Boite Chapeaux sleutelhangers staan heel chique op een Louis Vuitton tas.

De Alzer en Boite Chapeaux sleutelhanger zijn beide te koop in de Louis Vuitton shops voor ongeveer 325 euro.

Add Your Comment