Met de make-up trends voor winter 2011-2012 kun je statements maken. Kies bijvoorbeeld eens voor nepwimpers onder je ogen of voor eyeliner in je arcadeboog.

Om de make-up trends voor winter 2011-2012 kun je bijna niet heen. Opvallen gaat namelijk heel goed dit seizoen, met rode lippen en spinnenpoot wimpers. Met deze trends ben je in ieder geval van genoeg aandacht verzekerd.

Metallic


Wie al fan was van de Illusions d’ombres de Chanel oogschaduw kan zijn hart ophalen deze winter. De metallic make-up trend zagen we namelijk niet alleen bij Chanel, maar ook bij andere ontwerpers zoals Oscar de la Renta kwamen de metallics terug. De metallic trend komt vooral terug in de oogschaduw en loopt van goud en zilver tot paars en groen.

Zachte gezichten


Een mooie zachte uitstraling, met een gezond glanzende teint. Dat is 1 van de belangrijkste make-up trends voor winter 2011-2012. Deze trend is bijzonder door de blusher, die onder de jukbeenderen is aangebracht in plaats van erboven.

Rode lippen


Rood bepaalt al een tijdje de kleur van onze monden, maar deze winter zijn rode lippen extra bijzonder. Door een lichtere kleur aan de binnenkant van je lippen te stiften, lijken je lippen voller en krijg je een mooi pruilmondje.

Grote wenkbrauwen


Onder andere bij Valentino en Prada waren de wenkbrauwen het eerste dat opviel. Groot, breed en borstelig is het kernwoord voor de wenkbrauwen deze winter. Laten groeien hoeft niet, want een beetje wenkbrauwpotlood en poeder doen het ook prima bij deze make-up trend voor winter 2011-2012.

Blauwe oogschaduw


Deze winter ontkomen we er echt niet meer aan, de blauwe oogschaduw. Deze trend is draagbaar, mits hij goed gecombineerd wordt. Met een groene metallic oogschaduw bijvoorbeeld. Zo fel als bij Nars en Zac Posen zullen we de kleur waarschijnlijk niet zo snel tegenkomen.

Opvallende wimpers


Je kunt knipperen wat je wilt deze winter, want je wimpers mogen bij de make-up trends voor dit seizoen zeker geshowd worden. Niet alleen boven, maar ook onder je ogen mogen ze flink opvallen. Deze blikvangers zijn vooral mooi voor naar een feestje, om daar alle aandacht naar je ogen te trekken.

Eyeliner


De eyeliner wordt deze winter op een bijzondere manier gedragen. Het doorlopende lijntje tegen de wimperrand kenden we natuurlijk wel, maar nu wordt ook de arcadeboog voorzien van een zwart streepje. Zwart is de kleur van deze lijntjes, met een enkel uitstapje naar grijs.

Ik ben vooral fan van de rode lippenstift en de zachte gezichten. Ook de eyeliner wil ik best een keer proberen. Welke make-up trends voor winter 2011-2012 vinden jullie het leukst?

Add Your Comment