Man koopt 55000 jurken voor vrouw
Mijn favoriete kledingstuk is zondertwijfel de jurk. Dus toen ik het nieuws tegenkwam dat een man 55.000 jurken voor zijn vrouw had gekocht, moest ik dit wel met jullie delen.

Verrast worden door je man met 55.000 jurken lijkt voor veel vrouwen een droom. Bij Margot Brockman uit Californië gebeurde dit ook echt op haar 56-jarige huwelijksjubileum. Alleen was de vrouw niet zo blij met het cadeau van haar man Paul Brockman.

1,5 miljoen dollar aan jurken

Tijdens zijn huwelijk kocht Paul Brockman maar liefst 55.000 jurken voor zijn vrouw. Omdat zijn vrouw al zo’n 25.000 jurken had en hem meerdere malen gevraagd had om er geen één meer te kopen, moest hij ze verstoppen. Hun 56-jarige huwelijksfeest leek de man de perfecte gelegenheid om zijn vrouw te verrassen met alle jurken. Helaas voor hem was zij alleen iets minder blij met de verzameling baljurken die ongeveer 1,5 miljoen dollar hadden gekost.

Vrouwlief heeft haar man dan ook gedwongen om de jurken te verkopen. Gelukkig lijkt het erop dat de shopaholic zijn obsessie inmiddels in de hand heeft. Paul heeft namelijk al 2 maanden geen nieuwe jurk meer gekocht. Wat voor hem de langste periode is in 60 jaar.

Add Your Comment