Mannelijk modetrend winter 2013 2014
Dit seizoen kun jij zonder twijfel jouw mannetje staan. Want een mannelijke look is één van de modetrends voor winter 2013-2014.

Als het aan de grote modehuizen ligt gaan we op de mannelijke tour. Heel wat ontwerpers lieten namelijk pakken en kostuums zien op de catwalk. Zo koos Stella McCartney voor een krijtstreep, combineerde Dries van Noten mannelijk met vrouwelijk en speelde Haider Ackermann met proporties. Maar ook Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Emporio Armani, Donna Karan en Carolina Herrera lieten hun oog vallen op deze modetrend voor winter 2013-2014.

Hoe draag je de mannelijke look?

Dit seizoen moet je niet bang zijn om in de kledingkast van je partner te winkelen. Bij de boys club draait het om klassieke mannenpakken, broeken, blazers, overhemden, oversized jassen en stropdassen. Denk verder aan een losvallende snit, de krijtstreep en grijstinten. Daarnaast kun je ook heel goed de ruit, die dit seizoen ook tot de modetrends behoort, met deze stijl combineren.

Om de mannelijke look toch wat vrouwelijker te maken leg je de nadruk op je taille met een mooie riem of een scherp gesneden jasje. Daarnaast combineer je het broekpak met een paar hoge pumps en een mooie tas. Vind je deze modetrend voor winter 2013-2014 dan nog te mannelijk? Kies dan voor een jurkje gemaakt van krijtstreepstof.

Foto’s via Style

Add Your Comment