Ondanks dat Manolo Blahnik zijn nieuwe schoenen niet presenteerde tijdens een catwalkshow, maakt dat zijn stappertjes niet minder mooi. Want de Manolo Blahnik schoenen voor zomer 2010 zijn echt fenomenaal!

De schoenen van Manolo Blahnik voor aankomende zomer zijn door een heleboel verschillende dingen geïnspireerd. Zo zijn zijn flatjes afgeleid van Audrey Hepburn, zijn sommige stiletto’s geïnspireerd door oude Hollywood glamour, zijn andere schoenen weer versierd met elementen uit de Spaanse architectuur en is er zelfs een paar geïnspireerde door de tong van Einstein.

Manolo Blahnik’s eigen favoriet uit de collectie is de Gloton in polkadot. “Ik heb altijd van dit model gehouden en daarom heb ik ook altijd een variant van dit model in mijn collectie. Gloton is een geweldige zomerschoen. Het model is zeer klassiek, maar te gelijkertijd ook weer heel veelzijdig. Je kunt de schoen zowel naar je werk als ’s avonds dragen. Het model zorgt in ieder geval voor een glimlach op mijn gezicht als ik er naar kijk en ik hoop dat het hetzelfde doet bij een vrouw als zij de schoen aantrekt.”

Nou Manolo, ik ben al om. Want ik ga altijd gelijk glimlachen zodra ik een paar Blahnik’s aan mijn voeten schuif, ongeacht welk model!

Add Your Comment