Marc by Marc JacobsDe show van Marc Jacobs eerste lijn was al een overweldigend succes, maar met zijn tweede lijn deed hij het nog eens dunnetjes over. Het moet even gezegd worden, Marc is één van de beste designers van dit moment. Want wie doet het deze man na om twee van zulke prachtige collecties neer te zetten? De show van Marc by Marc Jacobs was een geweldige vertaling van de laatste trend voor de zomer.

Korte jurkjes met patchwork, polka dots, streepjes en ruiten waren veelvuldig te zien tijdens de show. Marc maakte voor deze collectie veel gebruik van zijde, dit leverde luxe rokken, tops en jurkjes op. Ook de short was weer aanwezig op de catwalk. De short dragen we deze zomer als het aan Marc Jacobs ligt met omgevouwen pijpen.

Daarnaast waren er licht plooiende rokken en rokken in de kleuren paars en geel te zien. De denim items van de show waren misschien wel het grootste succes. Baggy spijkerbroeken met een mannelijke touch en hippe denim jurkjes waren absolute toppers. Dunne riempjes gedragen op de taille waren op veel outfits gecombineerd. Let ook even op de schoenen waarvan de linten omgeknoopt moeten worden, die worden namelijk een absolute hit deze zomer. Dit had het publiek tijdens de show ook door, want in een mum van tijd ontstond er een wachtlijst voor deze schoenen.

Meer foto’s van de show kun je zien op de website van de Britse Vogue.

Add Your Comment