Marc Jacobs ontwerpt voor Coca Cola Light

Designers door mode modeblog


Coca Cola heeft weer een modegrootheid aan de haak gelagen. Ditmaal gaat Marc Jacobs de Coca Cola Light flesjes en blikjes ontwerpen.

Na Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli en Karl Lagerfeld gaat nu Marc Jacobs zijn creatieve licht laten schijnen over de flesjes en blikjes van Coca Cola Light. Hoe zijn creaties eruit komen te zien is nog niet bekend. Wel onthulde de ontwerper alvast dat zijn designs gebaseerd zijn op de vrouwen in de jaren ‘80, ‘90 en de zero’s en een typische Marc Jacobs twist krijgen.

Marc Jacobs ontwerpt overigens niet alleen de nieuwe flesjes en blikjes voor Coca Cola, de ontwerper is ook te zien in Marc Jacobs Photo Booth Break. In dit ietwat stomende filmpje zit de ontwerper met een ontbloot bovenlijf in een fotohokje en wordt hij betrapt door een drietal dames.

Ik ben heel benieuwd naar de Marc Jacobs Coca Cola Light flesjes en blikjes. Hij is immers één van de meest invloedrijke designers van dit moment. Toch moeten we nog even geduld hebben, want de creaties zijn pas vanaf de 2de week van maart te koop.