Marc Jacobs introduceert de limited edition van Daisy genaamd In the Air. Met de zorgeloze zomerse dagen in het vooruitzicht, wil Marc Jacobs je met zijn nieuwe geur laten wegdromen naar een zonnige bestemming.

Terwijl Marc Jacobs in het gras lag, turend naar de helder blauwe hemel met witte wolkjes die voorbij trokken, bedacht hij de look voor het nieuwe parfum Daisy In the Air. De zwarte Daisy verpakking heeft nu een blauwe rand met margrietjes en een blauw wolkje. Het flesje is versierd met retro hemelsblauwe margrietjes die op het dopje van de doorzichtige flacon dartelen.

De geur van Daisy In the Air heeft een rijk bloemenboeket, met een natuurlijke frisheid van wilde aardbeien, rode grapefruit en viooltjes. Het hart van het parfum heeft fluweelzachte gardenia en jasmijn, terwijl warme muskus, vanille en witte houtsoorten de geur in balans brengen.

Om het lentegevoel extra te belichten krijg je van Marc Jacobs bij deze speciale editie een cadeautje, een schattig helderblauwe guirlande. Het is de bedoeling dat je hier een beetje Daisy In the Air op spuit, vervolgens ergens in je huis ophangt zodat je de hele dag van het parfum kan genieten.

Add Your Comment