Het gerucht dat Marc Jacobs naar Dior vertrekt wordt steeds hardnekkiger, maar de ontwerper zou deze overstap niet voor niets maken. Marc Jacobs gaat namelijk voor 10 miljoen dollar naar Dior.

Volgens verschillende bronnen zijn Marc Jacobs en Dior druk aan het onderhandelen over het salaris van de ontwerper. Zowel Marc Jacobs als zijn zakenpartner Robert Duffy willen voor de overstap van Louis Vuitton naar Dior een salaris van 10 miljoen dollar, zo’n 7,3 miljoen euro.

Hogere werkdruk

Jacobs en Duffy vinden dit salaris meer dan redelijk. De ontwerper zou het bij Dior een stuk drukker krijgen dan bij Louis Vuitton. Zo moet hij voor Dior jaarlijks 2 couture collecties ontwerpen en daarnaast zou hij vaker naar Parijs moeten om alle collecties te controleren.

Ondanks het salaris van 10 miljoen dollar, waardoor Marc Jacobs ook gelijk 1 van de best betaalde ontwerpers wordt, is hij nog altijd de favoriete kandidaat om John Galliano op te volgen. Maar ondanks dit heeft Dior nog altijd geen officiële uitspraken gedaan over de komst van Marc Jacobs.

Add Your Comment