Marc Jacobs opent binnenkort een Marc by Marc Jacobs winkel in Brussel. Kortom, zet een dagje winkelen in Brussel maar alvast in je agenda.

De Marc by Marc Jacobs winkel in Brussel opent zijn deuren aan de Dansaertstraat op de hoek van de Nieuwe Graanmarkt. Wat inhoud dat Marc in goed gezelschap verkeert, want in de buurt zijn veel bekende namen te vinden waaronder Dries Van Noten.

In totaal zal de Marc by Marc Jacobs winkel zo’n 250 vierkante meter beslaan, die gevuld wordt met kleding, tassen, schoenen en andere accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Maar naast heel veel mode komt er in het pand ook de allereerste Bookmarc van Europa. In de boekwinkel van Marc Jacobs, die tot nu toe alleen nog te vinden was in New York en binnenkort ook in Tokyo, kun je terecht voor pennen en notitieboekjes van de ontwerper.

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voor we onze slag kunnen slaan bij Marc by Marc Jacobs. De winkel in Brussel gaat pas in augustus open, maar dat geeft ons wel eerst mooi de tijd om onze verlanglijstjes in orde te maken.

Add Your Comment