Na zijn verbluffende modeshow, vorige maand tijdens de Londen Fashion Week, is Matthew Williamson gevraagd om een tassenlijn te ontwerpen voor het Italiaanse merk Bvlgari.

Matthew Williamson is na zijn vertrek bij Pucci, een eigen label begonnen die succesvol is ontvangen. Williamson staat bekend om zijn felle kleuren en vrolijke prints, wat ook één van de redenen is waarom Bvlgari hem heeft gekozen om een tassenlijn voor zomer 2011 te ontwerpen.

De collectie van Bvlgari voor zomer 2011, zal bestaan uit verschillende handtassen en zullen de herkenbare kleurrijke stijl van Matthew Williamson bevatten. De tassenlijn zal gepresenteerd worden tijdens de Milaan Fashion Week, in september 2010.

Matthew Williamson is al eerder een dergelijke samenwerking aangegaan, eerder ontwierp hij een kledinglijn voor H&M en voor de Britse winkelketen Debbenhams. Maar het merk Bvlgari gaat voor het eerst een samenwerking aan met een andere ontwerper, dus is de eer aan Matthew Williamson om de spits af te bijten.

Add Your Comment