Ook dit jaar organiseert 3FM weer het Glazen Huis. Zilveren Kruis Achmea zamelt als hoofdpartner ook geld in, via de sponsorloop Meters voor Mama’s.

De sponsorloop Meters voor Mama’s start op 18 december in Leiden en gaat dan naar verschillende grote steden. De finish is op 24 december ook in Leiden, op het plein van het Glazen Huis. Mensen die niet mee kunnen lopen, kunnen ook meters maken via een speciale app. Met Meters voor Mama’s wordt geld opgehaald voor het goede doel van dit jaar, namelijk oorlogsmoeders.

De opbrengst van het Glazen Huis gaan naar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Door iemand die meeloopt met Meters voor Mama’s te sponsoren of door zelf mee te lopen kun jij ook meehelpen met het inzamelen van geld. Voor deze actie van Zilveren Kruis Achmea hoef je niet hard te lopen, wandelen mag ook.

[pro-player width=’574′ height=’355′ type=’video’ image=’https://www.vrouwblog.nl/meters-voor-mamas.jpg’]https://www.vrouwblog.nl/meters-voor-mamas-360p.mp4[/pro-player]

Wil jij ook geld inzamelen met deze sponsorloop om oorlogsmoeders te helpen? Kijk dan snel op de website of de facebookpagina van Meters voor Mama’s om te kijken hoe jij kunt helpen.

meters

Add Your Comment