Mila Kunis is de nieuwste aanwinst van Dior. De actrice schittert namelijk in de nieuwe campagne van het Franse modehuis.

Actrice Mila Kunis is te zien in de Dior campagne van de Miss Dior tassenlijn voor zomer 2012. Op de foto’s, die geschoten zijn door Mikael Jansson, ziet de brunette er beeldschoon uit. Mila is gehuld in een jurk en broekpak terwijl haar arm wordt gesierd door een rode, zwarte of python tas.

Mila is zelf in haar nopjes met haar kersverse samenwerking met Dior, alleen geeft ze wel toe nog het nodige over mode te moeten leren. “In mijn dagelijkse leven draag ik niet de meest vrouwelijke kleding, maar ik houd er wel van om vrouwelijk over de rode loper te lopen. Ik vond altijd al dat alles wat Dior doet zo vrouwelijk, verfijnd, en mooi is,” vertelt de actrice weten.

Ook Dior is dik tevreden met de nieuwe aanwinst. Zo laat Delphine Arnault, de algemeen directeur van het modehuis, weten. “Mila Kunis is een zeer getalenteerde jonge actrice, ze belichaamt de ware moderne vrouw. Haar prestatie in Black Swan was opmerkelijk. Ze is erg begaafd en we kijken uit naar een langdurige relatie met haar.” Kortom, als we deze woorden mogen geloven is dit niet de laatste Dior campagne met Mila Kunis in de hoofdrol.