Milaan Fashion Week

Bevond de crème de la crème van de modewereld zich vorige week nog in Milaan, nu bevindt het gezelschap zich alweer in Parijs. Afgelopen zondag startte de Fashion in de Franse hoofdstad.

Modeblog had helaas nog geen verslag gedaan van de shows, die vorige week te zien waren in Milaan. Heel jammer! Er was namelijk erg veel moois te zien. Daarom nu een snelle inhaalslag van de Milaan Fashion Week. We beginnen met de shows van de 3 G’s, te weten: Gucci, Giorgio Armani en Gianni Versace.

Gucci
De collectie van Gucci is in één woord prachtig! Alhoewel de eerste outfit erg oncomfortabel oogde, maakte de rest van de show veel goed. De creaties waren zeer sexy en sophisticated.

Gucci

Giorgio Armani
Casual is in aankomende winter, zelfs Armani de koning van het chique gewaad, omarmd deze trend. Natuurlijk wel met het bekende Armani signatuur. Laten we alleen hopen, dat de badmutsen die de modellen dragen, niet tot het modebeeld van de winter gaan horen.

Giorgio Armani

Gianni Versace
In een creatie van Donatella oog je zoals je mag verwachten van Versace, duur en chique. Daarnaast bevat de collectie ook casual invloeden. Donatella verwende haar publiek met schitterende gekleurde elegante avondjurken.

Gianni Versace

Fotos met dank aan Elle.com