Minnie Mouse is zeker geen onbekende in de modewereld en aankomende september wordt dat nog eens extra aangedikt. Want deze modieuze muis is namelijk de muze van de Londen Fashion Week.

De mensen achter de Londen Fashion Week hebben blijkbaar een heel groot zwak voor Disney. Want niemand minder dan Minnie Mouse is de nieuwe muze van de modeweek. Minnie krijgt dan ook haar eigen catwalkshow waar ontwerpers als Giles Deacon, Richard Nicoll, Meadham Kirchhoff en de Nederlandse Michael van der Ham creaties onder de noemer The Minnie Mouse Must Haves onthullen. Na de show worden alle items geveild op eBay en gaat de opbrengst naar het goede doel Fashion Arts Foundation.

The Walt Disney Company is ieder geval erg in zijn nopjes met de samenwerking. “Wij vinden het geweldig om samen te werken met deze visionairs om zo unieke designs te creëren. Ongeëvenaarde trends, het iconische silhouet van Minnie Mouse, strikken en polkadots raken nooit uit de mode, daarom is ze vandaag de dag nog altijd even relevant als de eerste dag dat ze haar opwachting maakte in de modescene,” laat een woordvoerder weten.

Add Your Comment