De miss verkiezingen zijn de laatste tijd veel in opspraak. Onlangs was transgender Jenna Talackova nog kwaad op de organisatie omdat zij gediscrimineerd zou worden. Nu is Sheena Monnin, Miss Pennsylvania, ook helemaal klaar met de verkiezingen.

Miss Pennsylvania, die al 10 jaar meedoet aan miss verkiezingen, is gestopt met het strijden om de titel. Ze trof namelijk een boekje aan met 5 namen die erg belangrijk waren voor de verkiezing. Deze dames zijn, waarschijnlijk niet toevallig, in de top 16 beland en maken een grote kans op de titel Miss Universe. “Ik heb besloten om af te treden als Miss Pennsylvania USA 2012. Met onmiddellijke ingang heb ik mezelf verwijderd uit de Miss Universe Organization,” schrijft ze op haar Facebook.

Sheena gaat uit van manipulatie en is woedend op de verkiezingen. Ze schrijft op haar Facebook dat de organisatie fraude pleegt, goedkoop is en geen normen en waarde heeft. Naast haar woede, is ze ook erg teleurgesteld. Ze dacht altijd dat de verkiezingen eerlijk waren en geen doorgestoken kaart was.

Foto via Facebook Sheena Monnin

Add Your Comment