Voor zomer 2011 komt Miuccia Prada met een Miu Miu denim collectie. Zoals de naam al doet vermoeden staan denim items centraal in deze lijn.

De Miu Miu denim collectie voor zomer 2011 sluit perfect aan op de spijkerstof modetrend van deze zomer. Voor deze Miu Miu collectie gebruikte Miuccia Prada zowel donkere als lichte spijkerstof, die zij omzette in speelse jurkjes, shorts, playsuits, blouses, jumpsuits en tops.


Natuurlijk ontbreken denim accessoires ook niet in deze collectie. Zo zijn verschillende Miu Miu Matelasse tassen uitgevoerd in spijkerstof. Deze tassen kun je combineren met denim ballerina’s, sandalen en sleehakken.


Verder bestaat de collectie uit een aantal bloemen items zoals armbanden, oorbellen en diademen. Om de look helemaal compleet te heeft Miu Miu nog verschillende ceintuurs en blauw met wit en rood met wit gestreepte sokken.


De Miu Miu denim collectie voor zomer 2011 bevat leuke, speelse en vooral draagbare kledingstukken. De spijkerversie van de Matelasse tas vind ik wel wat minder geslaagd, maar de schoenen met strikjes hebben mijn hart gestolen.