Miu Miu laarzen

Schoenen door mode modeblog

Wonder boven wonder was mijn koffer, voor mijn vakantie naar Turkije, een dag voor vertrek al helemaal gepakt. Normaal gesproken ben ik hier tot ’s avonds laat mee bezig, aangezien ik het altijd tot het laatste moment uitstel. Dat was deze vakantie eens niet het geval. Nu stond mijn koffer een dag voor vertrek al helemaal klaar. Het enige nadeel was alleen dat ik nu extra veel tijd had om mij druk te maken over de reis, vliegen is nu niet mij goorste hobby. Om mijn zenuwen een beetje de baas te blijven, besloot ik te gaan winkelen.

Op een normale dag heb ik al een gat in mijn hand, maar als ik gespannen ben geef ik geld pas echt uit als water. Shoppen werkt bij mij, op zo’n moment, als ontspanningstherapie. Na een aantal winkels te hebben gehad, kwam ik tot de conclusie dat ik niet zou slagen. Ik was een beetje uitgekeken op de zomercollectie en kon niks vinden wat nog ontbrak in mijn zomergarderobe.

Nu ging ik dit jaar vrij vroeg op vakantie, zo half juli. De maand juli is nou niet echt het ideale moment om te shoppen, de wintercollectie komt hier en daar mondjesmaat binnen maar in de meeste winkels is er voornamelijk uitverkoop. En dat is nou net niets voor mijn. Ik behoor tot het kleine groepje dames op deze aardbol, die de uitverkoop haat! Het is simpel weg niks voor mij, winkels zijn in die periode een rotzooi, iedereen graait en plukt overal aan en daarnaast kan ik nooit mijn maat vinden tijdens de sale.

Toen ik de moed bijna had opgeven en met legen handen huiswaarts wou keren, wat eigenlijk nooit gebeurt, besloot ik nog even een kijkje bij Shoebaloo te nemen. Daar werd mijn honger naar de nieuwe collectie binnen enkele seconde gestild. Het was nog geen eens half juli en hier stond al een hele aardige collectie schoenen voor aankomende winter.

Na een rondje door de zaak te hebben gemaakt viel mijn oog op een paar kniehoge lakleren Miu Miu laarzen. De bovenkant van de laarzen is versiert met zilveren gespen, die ook terug zijn te vinden op andere schoenen van Miu Miu deze winter. Ik wist het zeker, ik moest deze lakleren Miu Miu laarzen met ronden neus hebben. Toen ik eenmaal de laarzen aan mijn voeten had, was ik helemaal verkocht. Deze waren van mij en daar kwam niemand meer tussen. Volgens de verkoopster had ik veel geluk dat de laarzen er nog in mijn maat waren, want deze Miu Miu vlogen als warme broodjes de winkel uit.

Thuis begon ik toch te twijfelen over mijn aankoop. Had ik er nou wel goed aan gedaan om zo vroeg al laarzen te kopen. Meestal koop ik mijn laarzen pas in augustus. Erg veel tijd om te twijfelen had ik niet, want de volgende dag ging ik immers op vakantie. Daarom besloot ik mijn laarzen in de kast te zetten en er niet meer aan te denken.

Eenmaal terug van vakantie ben ik eigenlijk heel blij met mijn mooie Miu Miu laarzen. Gelukkig was het geen paniekaankoop. Nog blijer werd ik toen ik na mijn vakantie Shoebaloo bezocht, de laarzen die nu in mijn kast liggen, waren uitverkocht. Wat was ik blij dat ik ze al had. Want geloof mij maar ik kom beter over een miskoop heen, dan iets niet gekocht te hebben dat ik heel graag wilde. Nu rust mij slechts nog één taak, en dat is bij mijn mooi Miu Miu laarzen nog een geweldige tas te vinden, dan ben ik helemaal gelukkig.