Je geloofd je ogen niet, zo mooi zijn de nieuwe schoenen van Miu Miu. De zomer 2010 collectie bestaat uit wonderschone ballerina’s en tasjes, versierd met schattige strikjes en fonkelende steentjes.

De nieuwe zomercollectie van Miu Miu mag je zeker niet ongezien voorbijgaan, want de ballerina’s en tasjes zijn werkelijk prachtig. Ze komen voor in de meest mooie frisse kleuren, glimmend lak, metallic of mat leer en zijn versierd met strikjes, strass steentjes en gouden details. 

Een deel van de collectie bestaat uit leren ballerina’s met een ronde neus, een strik op de tenen, details van slangenleer, strass-stenen en studs. De kleuren zijn blauw, roze, bruin, grijs en geel. Deze ballerina’s zijn ook verkrijgbaar in een variant met open tenen en hebben allemaal een bijpassend tasje.

Mijn favoriete deel van Miu Miu’s collectie bestaat uit leren ballerina’s met een ronde neus, op de tenen zit een strikje en een schitterend sieraad van steentjes. Een deel van de schoenen heeft de volgende metallic kleuren, goud, zilver, blauw, groen en paars. Het andere deel bestaat uit de kleuren zwart en lichtroze. De lakleren ballerina’s, met een strikje voorzien van een gouden randje, hebben mijn favoriete kleur knalroze, maar ze zijn ook verkrijgbaar in oranje, bruin, beige en aqua.   

De ballerina’s met een puntige neus ogen net wat anders. Ze hebben een strikje op de voet en een gouden neus met grote, traanvormige stenen erop. Ook hebben enkele schoenen een glitterprint op de neus of over de hele schoen. De kleuren zijn roze, blauw, bruin, zwart, zilver en goud.