Miu Miu zomerschoenen

Miu Miu is één van mijn favoriete merken, zeker als het gaat om schoenen. Bijna elk seizoen koop ik wel een paar stappertjes van het Italiaanse label. Mijn Miu Miu schoenencollectie heeft zich dan ook, in de afgelopen twee jaar, in een razendsnel tempo vermenigvuldigd.

Nu kwam ik gister tijdens een rondje surfen op het net een aantal hele leuke Miu Miu schoenen tegen. Natuurlijk ging ik weer voor de bijl en met een paar klippen op mijn muis, had ik mijn nieuwste zomerschoentjes besteld. Over een paar dagen arriveren mijn zwarte lakleren platte schatjes. Helaas moet ik mijn splinternieuwe aanwinst nog wel even in de kast zetten, aangezien de schoenen een open neusje hebben.

Ben je ook op zoek naar een paar prachtige Miu Miu schoenen voor de zomer? Hieronder staan alle leuke stappers die ik op het net tegenkwam. Veel shop en kijk plezier!


Schitterend zijn deze Miu Miu Crystal embellished flats muiltjes met open teen. De schoentjes zijn in het brons verkrijgbaar en aan de voorkant versierd met een strikje en Swarovski kristallen.
De Miu Miu Crystal embellished flats zijn online te koop voor €370.


De Miu Miu Metallic banana flats zijn luxe ballerina’s en lijken erg veel op de Crystal embellished flats. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in het antraciet.
De Miu Miu Metallic banana flats zijn online te koop voor €370.


De Miu Miu Flower motif flats zijn verkrijgbaar in het roze en zwart. Beide ballerina’s zijn aan de voorkant voorzien van een bloem.
Zowel de zwarte als de roze Miu Miu Flower motif flats zijn online te koop voor €310.


De Miu Miu Patent leather flats is het model waarvoor ik gevallen ben. Deze lakleren schoenen met open teen zijn in het rood en zwart verkrijgbaar.
Zowel de zwarte als de rode Miu Miu Patent leather flats zijn online te koop voor €260.


De Miu Miu Elasticated cut-out shoes zijn niet echt mijn smaak. Deze schoenen met ronde voorkant zijn verkrijgbaar in het geel en wit.
Zowel de witte als de gele Miu Miu Elasticated cut-out shoes zijn online te koop voor €270.


De Miu Miu Slingback pumps zijn simpel en zeer elegant. Verkrijgbaar in het wit, zwart en rood.
Zowel de witte als zwarte en rode Miu Miu Slingback pumps zijn online te bestellen voor €280.


De rode Miu Miu Cone heel sandals zijn voorzien van een klein hakje en zeer stijlvol.
De Miu Miu Cone heel sandals zijn online te koop voor €260.


De lakleren Patent leather sandals zijn absoluut een plaatje om te zien. De roze kleur van deze schoenen is gewoon perfect.
De Miu Miu Patent leather sandals zijn online te koop voor €300.


De leren metallic Miu Miu Flower appliqué sandals zijn versierd met grote bloemen. Deze platte schoenen zijn ideaal voor een warme zomerdag.
De Miu Miu Flower appliqué sandals zijn online te koop voor €290.