mode-marche-rotterdam

Diva’s, shopaholics en andere fashion liefhebbers opgelet! Op 29 Maart gaat de Mode Marché weer van start in Yourspace, de voormalige ballroom van het Rotterdamse Hilton hotel. De vijfde editie belooft dit jaar weer een spetterend evenement te worden.

Tijdens de Mode Marché zetten diverse modeontwerpers hun kleding, accessoires en andere fashion bezittingen on sale! Voor iedere leeftijd is er wel iets te scoren op de marché. Dit jaar doen de vertrouwde ontwerpers zoals Marcha Huskes, Emily Hermans en Martine Viergever weer mee. Maar er zijn ook nieuwe deelnemers te vinden zoals Joline Jolink, Vlieger & VanDam en Maria Westerlind.

Neem ook gerust je partner mee, want het aanbod van herenkleding is groot. Bovendien heeft het event meer te bieden dan alleen maar fashion. Je kunt er ook terecht voor make-up van Rob Peetoom en een knipbeurt van Redken. Na een uitputtende winkeldag kun je bijkomen in het Mode Marché Café en genieten van fabulous fashion fingerfoods & drinks.

Voor wie liever zoveel mogelijk de hongerige modebeesten vermijdt, is er speciale de VIP Shopping Hour. Je kunt dan een uur eerder rondsnuffelen met als voordeel dat je de eerste keuze hebt. Dit vipkaartje is slechts 5 euro.

Add Your Comment