Modeontwerpers als vingerpoppetjes
Altijd al een bekende modeontwerper in je huis willen hebben? Dan is dit je kans! Grote modeontwerpers als Karl Lagerfeld, Miuccia Prada, Ralph Lauren en Donatella Versace zijn namelijk vervaardigd als grappige vingerpoppetjes.

Rubbisch, dat onder andere bekend is om het Rubbish Magazine waarin de spot gedreven wordt met de modewereld, is verantwoordelijk voor de hilarische modepoppetjes. Het Rubbish magazine zelf is al heel grappig om te lezen, maar de miniaturen versies van de bekende designers zijn nog vele malen leuker.

Modeontwerpers als vingerpoppetjes 2
De vingerpoppetjes collectie is per modestad gerangschikt. Zo vinden we in de Londen collectie: Christopher Kane, Giles Deacon, Luella, Vivienne Westwood en Paul Smith.  In de stad New York staan Zac Posen, André Leon Talley, Hamish Bowles, Donna Karen, en Ralph Lauren centraal. Ontwerpers Giorgio Armani, Donatella Versace, Viktor & Rolf en Miuccia Prada vinden we terug in de Milaan collectie. En voor de modestad Parijs werden Karl Lagerfeld, John Galliano, Sonia Rykiel, Alber Elbaz en Jean Paul Gaultier uitgekozen.

De grappige vingerpoppetjes zijn per modestad als set te koop. Je vindt ze voor £65.00 bij Liberty.

Add Your Comment