1 van de leukste dingen aan Kerst en Oud en Nieuw is toch ook de kleding. Weet jij nog niet wat je aan wilt? Hier vind je de modetrends voor de feestdagen van 2011.

De modetrends voor de feestdagen 2011 laten niet veel aan de verbeelding over. Met Kerst en Oud en Nieuw kies je voor een outfit met kant, kledingstukken in edelsteentinten of een wit jurkje. Natuurlijk mag je ook de accessoires niet vergeten, daarmee kun je de trends combineren. Denk bijvoorbeeld aan een wit jurkje met een gouden pailletten clutch.

Twinkel twinkel


Met de feestdagen ben jij de ster. Pailletten en Metallic invloeden laten je stralen, of je nu alleen een schitterende accessoire hebt bij je zwarte jurkje of je hele outfit hierop afstemt. Gouden en zilveren pailletten komen terug in jurkjes, jasjes, tops, broeken, schoenen en tassen. Er zijn maar weinig dingen waar we de kleine glimmertjes niet op zien, maar dit betekent niet dat je helemaal over de top kunt gaan. Combineer 1 glitterend kledingstuk met effen kleuren, zodat de aandacht duidelijk naar je paillettenjasje of jurkje gaat.

De metallic trend in kleding zien we vooral terug in broeken. Zowel zilver als goud, maar ook rode metallic broeken zijn de trend voor de feestdagen. Combineer ze met hoge hakken, zodat je nog meer aandacht naar je benen trekt. Houdt de bovenkant van je outfit wat simpeler, om het geheel niet te druk te maken. Vind je een metallic broek teveel van het goede? Kies dan voor schoenen in een metallic tint.

Edelsteen


De edelstenen modetrend komt terug in de jurken voor de feestdagen. Zowel cocktailjurkjes als avondjurken vallen op in blauwe, paarse en groene edelsteentinten. Met edelsteentinten kun je jezelf in 1 kleur hullen, maar je kunt ze ook goed combineren. Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Een kleur tussen groen en blauw in staat vrijwel iedereen. Stem je kleding af op je sierraden en laat de kleur van de stenen in je oorbellen terugkomen in je jurk.

Kant


Kleine kanten jurkjes zien we overal deze feestdagen. We zien ze onder invloed van de dominatrix trend in het zwart, maar ook in andere donkere kleuren zoals blauw en rood. De kanten jurkjes hebben een onderlaag, maar er wordt zeker ook wat bloot gelaten. Je hals, decolleté en armen zijn op deze manier bedekt, maar laten toch je huid door de stof heen zien. Zwarte kanten jurkjes lijken al snel erg op elkaar, wees daarom origineel met je accessoires. Kies bijvoorbeeld voor opvallende schoenen of een bijzondere clutch, om je eigen draai aan deze outfit te geven.

Sneeuwwitje


Naast het kleine zwarte jurkje is er ook nog het kleine witte jurkje. Deze gewaagde modetrend voor de feestdagen is alleen een succes als je goed weet te combineren. Gebruik de trend met pailletten bijvoorbeeld om het witte jurkje iets feestelijker te maken, door dit terug te laten komen in een jasje of schoenen. Het kleine witte jurkje is net als de zwarte tegenhanger simpel en eenvoudig, waardoor je wel meer kunt uitpakken met je accessoires.

Add Your Comment