Modetrends zomer 2013 Felle kleuren
Aankomend seizoen staat garant voor een ware kleurexplosie. Wat felle kleuren behoren tot de modetrends van zomer 2013.

Felle kleuren domineerden tijdens de grote modeweken de catwalks. Zo zorgde Frida Giannini bij Gucci voor de nodige kallende kleuren door roze, groen en blauw creaties de catwalk op te sturen. Maar ook Burberry, Michael Kors, Dior, Lanvin, Diane von Furstenberg, Versace en DKNY gingen met de felle kleuren modetrend van zomer 2013 aan de haal.

Hoe draag je het?

Indrukwekkende, opvallende en uitgesproken nuances dat is waar het deze zomer om draait. Denk aan kobaltblauw, roze, kanariegeel, groen en vuurrood. Je kunt eigenlijk alle kleuren van de regenboog aantrekken, zolang het maar knalt!

Bij de felle kleuren modetrend van zomer 2013 is het overigens niet de bedoeling dat je zoveel mogelijk knalkleuren in één outfit stopt. Het doel is juist om gehuld van top tot teen in één kleur de deur uit te stappen. Hierbij kun je kiezen voor één effen tint of voor nuances in dezelfde kleur.

Accessoires

Natuurlijk mogen je schoenen en tas dezelfde tint hebben als je outfit. Mocht dat niet lukken, dan zijn zwart of nude pumps ook altijd een goede keuze. Daarnaast kun je qua tas ook heerlijk haaks kiezen voor een exemplaar in een andere knalkleur.

Foto’s via Style