Modetrends zomer 2014 doorzichtig
Dit seizoen mag je een spel spelen met verhullen en onthullen. Doorzichtige stoffen behoren namelijk tot de modetrends voor zomer 2014.

Op het plankier van de grote modeweken werd een sensueel spel gespeeld. Modellen gehuld in transparante ensembles die net genoeg aan de verbeelding over lieten paraderen voorbij. Burberry, Stella McCartney, Chloe, Michael Kors en Saint Laurent gingen allemaal met deze verleidelijke modetrend voor zomer 2014 aan de haal.

Hoe draag je doorzichtig?

Doorzichtige stoffen zijn zwierig, licht, prikkelend en ideaal voor de warme dagen. Deze stijl varieert van romantisch tot grunge en conceptueel. Denk bijvoorbeeld aan maagdelijk wit tegenover ondeugend zwart en liefelijk kant versus een mannelijk snit.

Bij deze modetrend van zomer 2014 is het natuurlijk de bedoeling dat je een stukje van je huid blootgeeft, maar je moet wel iets aan de verbeelding overlaten. Subtiliteit, strategische geplaatste zakken en kiekeboe patronen zijn dan ook de sleutelwoorden. Deze look creëer je bijvoorbeeld met een transparante top of blouse met daaronder een kokerrok.

Foto’s via Style