Modetrends zomer 2014 sport
Houd je niet van sporten? De kans is toch erg groot dat je nu voor de bijl gaat. Niet zozeer wat bewegen betreft, maar wel qua kleding. Wat sportinvloeden behoren tot de modetrends voor zomer 2014.

Hoewel we sportelementen al vaker voorbij hebben zien komen op het plankier, is de stijl deze keer toch een tikkeltje anders dan voorgaande keren. Naast Tommy Hilfiger en DKNY lieten ditmaal ook glamour merken als Gucci, Tom Ford en Emilio Pucci zich van hun sportieve kant zien. Dat houdt in dat deze modetrend van zomer 2014 dan ook in een luxe jasje werd gehuld.

Hoe draag je sport?

Voor deze stijl putten de ontwerpers inspiratie uit tennismeisjes, basketbal, polospelers en surfsport. Dit zorgden voor een combinatie van luxe en klassieke sportinvloeden. Denk bijvoorbeeld aan rugnummers en strepen, maar ook aan leren shorts.

Joggingbroeken, zijde bomberjacks, behatops, basketbal, jurkjes, sweaters en neopreen jasjes zijn de sleutelwoorden van deze modetrend voor zomer 2014. Zo kun je kiezen voor een hagelwit en kort tennisjurkje, een kokerrok met sportieve top of voor een sportief gesneden jasje met een pantalon. Qua schoenen kun je gaan voor hooggehakt of voor sneakers.

Foto’s via Style

Add Your Comment