Het vinden van een mooi kerstcadeau voor je partner is niet altijd even eenvoudig. Daarom vind je hier verschillende modieuze kerstcadeaus voor mannen.

Over een kleine 2 weken is het alweer kerst en dat houdt in dat je op zoek moet naar kerstcadeaus. Doet jouw man elk jaar zijn uiterste best om een cadeau voor jou te vinden, maar heb je nog geen idee wat je aan hem gaat geven? Dan kun je hem natuurlijk verrassen met een technisch snufje, maar je kunt ook 1 van de volgende modieuze kerstcadeaus voor mannen kiezen.

Louis Vuitton portemonnee


Een portemonnee is iets wat de meeste mannen elke dag bij zich hebben. Deze Louis Vuitton Marco portemonnee in Epi leer is daarom niet alleen stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch.

Tiffany manchetknopen


Manchetknopen geven een overhemd net iets meer cachet. De Tiffany Metropolis manchetknopen hebben een verfijnd design en zijn gemaakt van sterling zilver.

Gucci riem


Gucci staat bekend om zijn opzichtige logo’s, maar als jouw man niet dol is op opvallende logo’s dan is deze riem een goede keuze. De Gucci riem heeft een rechthoekige gesp en een metalen plaatje met daarin de merknaam gegraveerd.

Burberry sjaal


Tijdens de koude wintermaanden komt een sjaal goed van pas. Burberry heeft naast het bekende beige ruitje ook geblokte cashmere sjaals in het blauw, oranje, rood en zwart.

Armani horloge


Niet alle mannen houden van sieraden, maar de meeste dragen wel een horloge. Dit ietwat klassieke horloge van Armani heeft een vierkante wijzerplaat en een leren band met krokodillenmotief.

Prada handschoenen


Naast een mooie sjaal mogen een paar handschoenen in de winter natuurlijk ook niet ontbreken. Deze leren Prada hansschoenen met cashmere binnenkant houden zijn handen heerlijk warm.