Natuurlijk kun je afwachten wat je krijgt op 5 december, maar je kunt de mensen waar je het mee viert ook vast wat subtiele hints geven. Met deze modieuze Sinterklaascadeaus voor jezelf wordt pakjesavond een feest.

Wie weet er nu beter wat je wilt hebben dan jijzelf? Zorg ervoor dat mensen weten wat voor Sinterklaascadeaus je wilt hebben, of stop een paar zelfgekochte cadeaus voor jezelf tussen de pakjes. Weet je nog niet wat je moet vragen? Na het zien van deze modieuze Sinterklaascadeaus voor jezelf ben je er zo uit.

Karl Donoghue tassenhanger


Heeft je beste vriendin pas ook die tas gekocht? Zorg ervoor dat de jouwe persoonlijker is door er een tassenhanger aan te hangen. Deze tassenhangers van Karl Donoghue zijn zeker niet vervelend om cadeau te krijgen. Ze zijn ook handig als je niet helemaal wilt meegaan met de jaren 70 trend, maar wel iets van bont aan je outfit wilt toevoegen.

Marni clutch


Sinterklaas en zijn Pieten komen misschien weg met een juten zak, maar daar ga jij je natuurlijk niet aan wagen. Met deze clutch van Marni kom je wel goed voor de dag. De clutch is van chocoladebruin leer en heeft naast een flap ook nog een rits.

Marc by Marc Jacobs handschoenen


Met deze handschoenen van Marc by Marc Jacobs komen jouw handen wel de winter door. Ze zijn wat langer dan normale handschoenen, wat ideaal is als je een jas hebt met wijde mouwen of wanneer je graag een cape draagt. De wollen handschoenen zijn door de gele vingertoppen net even anders.

Sonia Rykiel kraagje


Zwarte Piet heeft vaak een grote kanten kraag. Dit kraagje is niet zo groot, maar valt wel op door de roze kleur. Gecombineerd met zwarte en witte items geeft het kraagje net even een andere twist aan je outfit.

Stella McCartney muts


Met deze warme gebreide Stella McCartney muts kun jij zo de daken op. De muts is lekker zacht en houdt je hoofd prima warm deze winter.

The Trench Book


Mensen geven elkaar graag boeken. Het is dan natuurlijk wel zo fijn om een modieus exemplaar te ontvangen, zoals The Trench Book van Nicolas Foulkes. In het boek lees en zie je alles over het ontstaan van de moderne trenchcoat.

Jil Sander make-up tasje


Dit Jil Sander make-up tasje ziet er zonder verpakking ook een beetje uit als een cadeautje. Door de schuin geplaatste rits kan het tasje helemaal open, zodat al je dagelijkse make-up erin past. De oranje kleur zorgt voor een vrolijk begin van je dag.