Nachtkleding modetrend winter 2013 2014
Pyjama’s en nachtjaponnen zijn dit seizoen niet uitsluitend voor de slaapkamer bedoeld. Want nachtkleding behoort tot de modetrends voor winter 2013-2014.

Nachtkleding domineerde tijdens de grote modeweken verschillende shows. Zo verwerkte Marc Jacobs in zowel de Louis Vuitton collectie als in zijn eigen Marc Jacobs lijn romantische en dromerige invloeden. Op de catwalk zagen we dan ook modellen gehuld in pyjama’s, lingerieachtige jurkjes en kamerjassen voorbijkomen. Naast Marc Jacobs gingen ook Rochas, Kenzo, Stella McCartney en Moschino voor deze modetrend voor winter 2013-2014.

Hoe draag je nachtkleding?

Hoewel je bij nachtkleding misschien direct denkt aan je warme pyjama met schaapjes, is dat absoluut niet de bedoeling. Deze look is juist sexy, het silhouet is simpel en de sloffen zijn luxueus. Denk dan ook aan lingeriejurkjes, bustiers, zijden pyjama pakken, bontstola’s en lange wollen jassen.

Ondanks dat je misschien een tikkeltje angstvallig bent voor deze modetrend voor winter 2013-2014, kun je deze stijl het beste van top tot teen dragen. Dan komt de look perfect tot zijn recht en lijkt het niet alsof je net uit bed komt. Kies bijvoorbeeld voor een nachtjaponachtig jurkje met kant en combineer dit met een jas met bont.

Foto’s via Style

Add Your Comment