Mijn favoriete online shop Net-a-Porter is onlangs uitgebreid met een denim boetiek en laten spijkerbroeken nou net eens mijn favoriete broeken zijn.

Denim is één van de belangrijkste modetrends voor zomer 2010 en dat is natuurlijk ook bij Net-a-Porter niet onopgemerkt gebleven. De webshop heeft daarom dan ook een speciale denim boetiek gelanceerd. Maar ondanks dat ik van online shoppen houd, vind ik het toch lastig om een goede spijkerbroek online te kopen. Simpelweg omdat geen gemakkelijke opgave is om het juiste model en maat te vinden. Zo heb ik in mijn kast 3 verschillende maten spijkerbroeken hangen, terwijl de broeken wel van hetzelfde merk zijn.

Maar Net-a-Porter lijkt ons juist te willen helpen met het probleem van het vinden van een perfecte jeans. Zo hebben ze meer dan 200 spijkerbroeken geprobeerd, waardoor ze weten welke jeans bij welk figuur past. In de boetiek vind je dan ook een gedeelte waar je kunt zien welke broeken het beste passen bij jouw figuur. Het leuke daarvan is, is dat ze niet voor de geijkte broeken, dus bijvoorbeeld alleen een bootcut jeans als je wat voller bent, hebben gekozen. Daarnaast is het aanbod vrij uitgebreid en kun je bijvoorbeeld ook zoeken op wassing of stijl.

Bezoek de nieuwe denim shop.

Add Your Comment