Gisteren tijdens de New York Fashion Week 2011 presenteerde Diesel Black Gold de collectie voor winter 2011. De show was een combinatie van jeans, leer en military invloeden.

Voor de Diesel Black Gold winter 2011 collectie, die gisteren te zien was op de plankieren van de New York Fashion Week 2011, liet Sophia Kokosalaki zich inspireren door 18e en 19e eeuw. Dit vertaalde zich naar een mix van tailored en tijdloze kledingstukken.


De modellen droegen creaties waarbij de nadruk lag op subtiele details. Zo zagen we military jasjes, bustiers, gebreide truien, jassen van schapenvacht en veel bont, denim en leer. Qua kleuren koos Diesel voor vlammend rood, grijs, zwart, olijfkleurig en aubergine.


Kortom, je kunt concluderen dat Diesel Black Gold voor de wintercollectie niet, zoals veel andere merken, voor eenvoud koos. “Ontwerpers kiezen op dit moment massaal voor minimalisme. Daarom heb ik juist gekozen voor het tegenovergestelde om zo te laten zien dat casual niet minimalistisch hoeft te zijn,” liet Sophia Kokosalaki na afloop van de show weten.

Add Your Comment