Gevoelig, krachtig, rond en vlak zijn de kernwoorden die de winter 2010/2011 collectie omschrijven die Donna Karan showde tijdens de New York Fashion Week.

Donna Karan viert dit jaar haar 25 jarige bestaan in de mode-industrie. Dit gaf de ontwerpster de gelegenheid om terug te kijken op haar succesvolle carrière. Toch werd de show tijdens de New York Fashion Week geen show met alleen maar topstukken uit het verleden. Er was namelijk ook genoeg ruimte voor nieuwe creaties.

In de nieuwe wintercollectie is goed te zien dat Donna Karan nooit haar passie voor het kleden van de moderne zakenvrouw is verloren. Dit vertaalde zich in een prachtige collectie waar de nadruk ligt op vorm, verhoudingen en textuur. Ook qua kleurgebruik hield Karan het simpel. Zo zagen we voornamelijk de kleur zwart dat af en toe werd afgewisseld met magenta en blauw.

Modellen, met vuurrode lippen, gehuld in prachtige cocon jassen, cardigans, strapless jurken, tuxedo bodysuits, golvende rokjes en elegante mantels kwamen voorbij. Kortom Donna Karan heeft wederom de perfecte collectie voor de succesvolle zakenvrouw ontworpen.

Add Your Comment