Ralph Lauren
De economische crises staat centraal in de zomer 2010 collectie die Ralph Lauren presenteerde tijdens de New York Fashion Week. Lauren was geïnspireerde door de veerkrachtigheid van Amerika en de karakteristieken van de harde werker zoals , boeren, cowboys en de pionierende prairie vrouwen.

Het resultaat was een filmachtige show, die je mee nam door het authentieke leven. Ditmaal geen polovelden of andere chique plaatsen, maar harde werkers uit de stoffige jaren dertig.

Modellen gehuld in krantenjongensachtige capes, droegen wijde en gescheurde jeans met blauwe T-shirts. Gevold door patchwork overalls en typerende jaren dertig bloemenprint jurkjes gecombineerd met enkelsokjes en oxfords schoenen. Arbeidersjasjes en timmermannenbroeken werden afgewisseld met mooie witte katoenen organdie jurken en dertiger jaren- achtige pakken.

Ralph Lauren 2

Ralph Lauren zette een geweldige show neer, die je helemaal mee terug nam naar de harde jaren dertig. De designer bewees maar weer eens, met deze collectie, dat de American Dream echt bestaat. Iets wat het land hard nodig heeft in deze tijd.

Add Your Comment